“Met Scienta als onze kennisportal kunnen we niet alleen de content van onze adviseur raadplegen, maar ook onze eigen documenten.”

SVC is een financieel adviesbureau. Het bedrijf adviseert en audit financieel dienstverleners, waaronder assurantieadviseurs en gevolmachtigde agenten. Dit doen zij onder andere met Scienta Partner, waarmee zij organisatiehandboeken maken en versturen richting hun klanten.

Eén van die klanten is Schouten Zekerheid, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dankzij de content van SVC hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden en worden ze proactief geadviseerd met actuele documenten.

Schouten Zekerheid gebruikt Scienta als hun interne kennisportal, waar ze niet alleen de content van SVC kunnen raadplegen, maar ook hun eigen documenten en interne nieuws.

Content delen en updaten met Scienta Partner

Voor organisaties die veel informatie en content delen met klanten of leden, hebben wij een ideale oplossing: Scienta Partner. Als ‘contentpartner’ deel je documenten en kennis eenvoudig in één keer met je klanten of leden. Of het er nou 10 of 10.000 zijn. Ideaal voor adviseurs, consultants of brancheorganisaties.

Lees meer over Scienta Partner

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden