“Alle documentatie in Scienta! Scientificeren noemen we dat.”

IMNederland biedt ruim 30 jaar creditmanagementdiensten. Vanuit het kantoor in Putten kunnen de 35 medewerkers alles rond facturatie, debiteurenbeheer, incasso en juridische incasso voor klanten uit handen nemen.

Het werk van IMNederland is sterk gereguleerd: werkprocessen moeten voldoen aan allerlei wet- en regelgeving. De bijbehorende papieren documentatie was echter verspreid over verschillende rode mappen in de organisatie. Dit maakte het lastig om zeker te zijn van de laatste versie én van de volledigheid. Jan van de Ruitenbeek, de kwaliteitscoördinator bij IMNederland, verteld je hoe Scienta hiervoor de oplossing was.

Lees het hele verhaal van IMNederland

Scienta voldoet aan de eisen die IMNederland aan zijn procesmanagementsysteem stelt: het geeft overzicht. Daarnaast vinden medewerkers Scienta gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beherenDe oude rode mappen met handleidingen en processen gaan de deur uit.
Ga naar het klantverhaal

Document- en kennismanagement in Scienta: succes dankzij eenvoud

Scienta is moderne software voor modern documentmanagement. Jouw documenten zijn in Scienta weer vindbaar, beheersbaar en toegankelijk voor alle relevante medewerkers, dankzij geavanceerd rechtenbeheer. Scienta is geschikt voor allerlei andere soorten documenten: presentaties, de notulen van de laatste vergadering of rapporten. Leg een kennisbank aan voor je gehele organisatie, beheer je interne bedrijfsinformatie en beschrijf je processen op een toegankelijke manier. Informatie-, kennis- of documentmanagement wordt dankzij Scienta weer praktisch en ontspannen.

Lees meer over Scienta en documentmagement

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden