“Nu we Scienta ook als intranet gebruiken, hebben we meer synergie.”

BarentsKrans is een Haags advocaten- en notariskantoor met 120 medewerkers en een rijke historie. Ze hebben specialisten op 8 rechtsgebieden en genieten nationale en internationale bekendheid. Hilde van Turennout is verantwoordelijk voor de communicatie.

Tot voor kort gebruikte BarentsKrans Scienta ‘alleen maar’ als handig interactief naslagwerk en kennismanagementsysteem. Het huidige intranet was verouderd en Scienta, dat al ingezet werd als digitaal handboek, bood de oplossing.

Lees het gehele verhaal van Barentskrans

In de advocatuur en het notariaat telt dat collega’s graag van elkaar weten wat er speelt. Een intranet waarop zij nieuws en informatie kunnen delen, is een meerwaarde voor het hele kantoor. Een dergelijk intranet bestond, maar was verouderd. Scienta, dat al ingezet werd als digitaal handboek, bood de oplossing.

Ga naar het klantverhaal

Scienta als intranet. Sociaal en krachtig

Een intranet voor je gehele organisatie: het kan met Scienta! Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en maak van Scienta dé startpagina van je organisatie. Creëer gemakkelijk een bedrijfswiki, kennisbank of intern nieuwsoverzichten. Scienta is helemaal aan te passen volgens je eigen huisstijl en biedt als kennisplatofrm veel sociale functies, zoals een teampagina, verjaardagskalenders of koppelingen met andere pakketten.

Lees meer over Scienta als intranet

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden