E-book: De Oranje Draad

JA, IK WIL HET E-BOOK LEZEN

Interne bedrijfsinformatie als basis voor succes

In dit E-book laten wij u kennismaken met manieren om plezieriger en prettiger te werken. Om snel en makkelijk toegang te krijgen tot alle noodzakelijke kennis, documentatie en informatie binnen uw organisatie. En deze centraal, op één plaats, digitaal te onderhouden.

Soms wordt bedrijfsinformatie, zoals handboeken of procesbeschrijvingen vastgelegd en gebruikt omdat het moet, maar meestal omdat het prettig en handig is.

Lees dit E-book als u eenvoudig en sneller bij alle kennis, documenten en informatie in uw organisatie wilt kunnen. Als een Oranje Draad door uw organisatie.

Bekijk hieronder de preview op SlideShare! 

In dit E-book leest u: 

Interne bedrijfsinformatie: wat is het?

Een organisatie functioneert geen dag zonder basale kennis van werkwijzes, processen, stappenplannen of instructies. Er bestaat dan ook geen organisatie zónder bedrijfsinformatie. Voor het dagelijks werk bestaan tientallen processen, afspraken, werkdocumenten – noem maar op. Het overgrote deel is ooit vastgelegd vanuit de behoefte om niet iedere dag opnieuw weer het wiel uit te hoeven vinden. Maar het kan zoveel meer! Slim vastgelegd, kan bedrijfsinformatie het leven en werken in organisaties plezieriger maken. Hoe? Dat vertellen we in dit E-book. En waarom? Ook dat leest u in dit E-book.

Onze visie op vastleggen, managen en software

Dit E-book laat zien waar wij, Scienta, voor staan. Dat is: mooie, praktische en eenvoudige software, waarmee organisaties plezieriger kunnen werken. Om kennis bijeen te brengen en te delen. Om moeilijke zaken makkelijk te maken. Wij geloven niet in strikte regels binnen organisaties, niet in het KPI-blindheid, in ouderwetse kwaliteitshandboeken die niemand leest. We zien een belangrijke rol voor software om managers, medewerkers en directie te helpen. Wij geloven dat als een organisatie wil excelleren, het begint bij het goed vastleggen van hun bedrijfsinformatie. Van hun processen en werkwijzen tot handige weetjes of de verbindende visie. Praktisch, krachtig en eenvoudig. Als een oranje draad in uw organisatie.

Meer weten over Scienta’s visie op organisatiemanagement?

  • 30+ pagina’s vol met inzichten en adviezen
  • Praktische tips voor softwareselectie, kwaliteitsmanagement en vastleggen
  • Met bonusmateriaal, zoals een interview met econoom Gjalt de Jong

Meer weten over Scienta’s visie op organisatiemanagement?

  • 30+ pagina’s vol met inzichten en adviezen
  • Praktische tips voor softwareselectie, kwaliteitsmanagement en vastleggen
  • Met bonusmateriaal, zoals een interview met econoom Gjalt de Jong