Brochure: Van 1 naar 250 klanten per dag

De adviseur of consultant met toekomstvisie toont duidelijk de eigen meerwaarde. Dat kennis overal is, biedt ook een kans. Bijvoorbeeld door bedrijven te helpen in de overvloed aan kennis en informatie en het echt relevante voor ze eruit te pikken. Of ze op een heldere en praktische manier te informeren over de impact van nieuwe wet- en regelgeving op de bedrijfsvoering, specifiek voor jouw branche.

Dergelijke kennis die je bij meerdere klanten gebruikt, bundel je en biedt je aan als een product. Dat advies of die kennis – zoals handboeken of standaardprocessen – kan je distribueren via een online  platform, zodat jouw klanten een praktische toolkit vol kennis hebben. Bied je het aan als een licentie of abonnement, dan zorg je er ook voor dat de kennis up-to-date blijft. Zo toon je niet alleen op een eigentijdse manier jouw meerwaarde, maar ontwikkel je ook een sterkere relatie met jouw klanten. En creëer je voor jezelf een nieuwe bron van inkomsten.

  • 10+ pagina’s over wat Scienta Partner inhoudt en hoe het werkt

  • De 3 redenen waarom adviesbureau SafeHarbour voor Scienta Partner kiest

  • Hét antwoord op de veranderende vraag in de adviesbranche

Online platform

Wij ontwikkelden Scienta Partner, een online platform waarmee je jouw klanten in zo’n abonnements- of licentievorm kunt bedienen. Via Scienta Partner deel je in een handomdraai jouw kennis en documenten met ál jouw klanten. Of met specifieke klantgroepen – ook dat is mogelijk. Bovendien creëer je met Scienta Partner een win-winsituatie voor je en jouw klanten.

Als adviesbureau kan je makkelijk documenten delen en updaten voor jouw klanten. Jouw klanten hebben een eigen Scienta- omgeving waarin zij jouw documenten kunnen inzien én aanpassen aan de eigen organisatie – of zelf hun eigen documenten weer kunnen toevoegen. Scienta Partner is een flexibel en sociaal systeem dat voor een duurzame relatie zorgt met jouw klanten.

Brochure lezen