Brochure: Kwaliteitsmanagement, jij de inhoud wij de software

Als consultant wil je je bezig houden met het adviseren en helpen van klanten. Je wil geen uren kwijt zijn aan implementatietijd. En je wil maatwerk afleveren, zonder bij elke klant opnieuw het wiel uit te moeten vinden. Hiervoor zoek je een tool waarmee je efficiënter kan werken. Een systeem dat je bij elke klant kan inzetten. En waar ze ook nog eenvoudig kunnen werken als jij weg bent.

Jij bent de perfecte Scienta Partner als je organisaties helpt om structuur aan te brengen in hun processen, helpt bij het opzetten van een goed kwaliteitsmanagementsysteem of handboeken hebt die je met klanten deelt.

  • Samen nieuwe business genereren

  • 6 voordelen van een partnerschap met Scienta

  • Van zzp’er tot branche organisatie, voor iedereen een passend partnership

Online platform

Wij ontwikkelden Scienta Partner, een online platform waarmee je jouw klanten in zo’n abonnements- of licentievorm kunt bedienen. Via Scienta Partner deel je in een handomdraai jouw kennis en documenten met ál jouw klanten. Of met specifieke klantgroepen – ook dat is mogelijk. Bovendien creëer je met Scienta Partner een win-winsituatie voor je en jouw klanten.

Als adviesbureau kan je makkelijk documenten delen en updaten voor jouw klanten. Jouw klanten hebben een eigen Scienta- omgeving waarin zij jouw documenten kunnen inzien én aanpassen aan de eigen organisatie – of zelf hun eigen documenten weer kunnen toevoegen. Scienta Partner is een flexibel en sociaal systeem dat voor een duurzame relatie zorgt met jouw klanten.

Brochure lezen