Brochures

In onze brochures vind je alles over hoe Scienta jou helpt. Hoe helpt Scienta jou om je kwaliteitsmanagement op orde te brengen? Scienta is een kwaliteitsmanagementsysteem voor de medewerkers, maar wat is het sociaal intranet nou eigenlijk? En hoe helpen de formulieren jou bij je procesmanagement?

Scienta en kwaliteitsmanagement

Scienta is er voor organisaties waarbij de focus van kwaliteitsmanagement niet alleen ligt op vastleggen en controleren, maar op delen en verbinden. Scienta is een kwaliteitsmanagementsysteem voor de medewerker.

Scienta als sociaal intranet

Ga verder met Scienta dan alleen het vastleggen van processen of het beheren van documenten! Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en gebruik Scienta als dé startpagina van jouw organisatie.

Scienta en interne formulieren

Met formulieren in Scienta zorg je voor de noodzakelijke tooling om waardevolle informatie en data uit jouw organisatie te halen. Formulieren helpen je om processen te meten, te controleren en te analyseren.

Kwaliteitsmanagement, jij de inhoud wij de software

Als adviseur of consultant help jij bedrijven door in de overvloed aan kennis en informatie, het echt relevante voor ze eruit te pikken. Of ze op een heldere en praktische manier te informeren over de impact van nieuwe wet- en regelgeving op de bedrijfsvoering, specifiek voor jouw branche.

Ontdek maandelijks hoe je medewerkers meer betrekt bij je organisatie

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief. Hierin delen we onder andere onze laatste blogs, nieuwtjes en releases met je.