Dé formule voor formulieren

Ja, ik wil deze brochure lezen

Een strategische kijk op formulieren in organisaties –
en hoe u deze praktische instrumenten goed inzet.

Komt er ook zo veel op u af? Door de AVG/GDPR staat informatiebeveiliging en privacymanagement hoog op het prioriteitenlijstje. Maar ook het slim omgaan met risico’s en kansen, sociaal (kwaliteits)management, compliance en integraal auditen houden organisaties bezig.

Met formulieren in Scienta zorgt u voor de noodzakelijke tooling om waardevolle informatie en data uit uw organisatie te halen. Formulieren helpen u om processen te meten, te controleren en te analyseren, maar ook om open feedback te verzamelen en continu te verbeteren. Een praktische basis om aan de slag te gaan met uw strategische thema’s.

Lees in deze brochure hoe formulieren in Scienta uw organisatie verder helpen, waarvoor u ze kunt gebruiken en, natuurlijk, welke functionaliteiten onze formulieren hebben.

Dit behandelen we in de brochure: 

Formulieren in Scienta: alles wat u moet weten over deze krachtige functionaliteit

Formulieren in Scienta zijn krachtig en ontzettend flexibel. U kunt zelf vragen (formuliervelden) aanmaken, verschillende secties instellen en voor geavanceerde validatiemogelijkheden en voorwaarden kiezen. Formulieren kunnen ook door verschillende fases gaan. Dit noemen we de flow van het formulier. Meer weten hoe dit werkt? Lees dan onze brochure!

10 manieren hoe formulieren uw organisatie slimmer maakt

Scienta vormt zich naar uw organisatie. U bepaalt wat u beschrijft, registreert en vastlegt; ook met formulieren. Of het nu gaat om aanvragen, interne audits of een intern bestelformulier voor broodjes van de lokale bakker: u bepaalt namelijk zélf welke formulieren u maakt, hoe u ze opstelt en voor welk doeleinde.

Lees hoe formulieren in Scienta uw organisatie kunnen versterken.

Lees hoe formulieren in Scienta uw organisatie kunnen versterken.