Kantoorhandboek Advocatuur

Het kantoorhandboek Advocatuur in Scienta helpt advocaten goed op weg om uw bedrijfsvoering te beschrijven volgens de Advocatenwet. Dankzij de voorbeelddocumenten en -beschrijvingen, de periodieke updates van het kantoorhandboek en de innovatieve software van Scienta is het beheren van uw kantoorhandboek nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Bewezen handboek in de advocatuur

  • Periodieke updates van de inhoud op zinsniveau

  • Meer dan 11 jaar ervaring in de advocatuur

Meer informatie aanvragen

Informeer naar de mogelijkheden van het gratis kantoorhandboek Advocatuur in uw eigen Scienta omgeving.

Colors presentation
Alternative decoration
Modern room table

400+ documenten compleet uitgewerkt

We ontwikkelden het handboek Zorg & Welzijn op basis van ons ISO 9001 handboek. Het handboek Zorg & Welzijn heeft een compleet uitgedachte hoofdstructuur en 19 uitgewerkte organisatieonderdelen, onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: besturende, primaire en ondersteunende processen.

Inclusief actiedocumenten, praktische voorbeeldinstructies en een personeelshandboek. En natuurlijk een introductie om aan de slag te gaan met het handboek.

Gratis

Gratis beschikbaar bij elke Scienta licentie.

Schrijvers

De schrijvers van het handboek aan het woord.

“Met dit handboek organiseer je de structuren en processen. Je kunt het gebruiken voor de ISO-certificering, NEN-EN 15224 of HKZ. Óf omdat je de zaken gewoon goed geregeld wilt hebben.”

Reinder Repko

CEO

“Het handboek Zorg & Welzijn is geschikt voor organisaties die nog niets hebben vastgelegd. Werk je al met een handboek, dan kun je ons handboek gebruiken als spiegel voor je eigen documenten.”

Lisette Kraal

Customer Success

“We ontwikkelden het voor kleine en middelgrote zorgorganisaties als verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, ambulante dienstverleners en begeleid-werken-organisaties.”

Kitty van Commenee

Marketing
For any kind of customer

Toegankelijk en praktisch van insteek

Het handboek is bedoeld voor iedere medewerker. Het is daarom toegankelijk geschreven en praktisch van insteek. Je vindt alle documenten die belangrijk zijn voor het primaire zorgproces rond thema’s zoals risicomanagement, cliëntveiligheid en continue verbetering.

Zoals het zorgplan, het signaleringsplan, de incidentenmelding en documenten over het aanvragen, uitvoeren, evalueren en beëindigen van zorg. De meeste documenten gaan over de ‘zachte’ aspecten, zoals de organisatiecultuur en de kernwaarden. Het draagt allemaal bij aan meer betrokkenheid van (nieuwe) medewerkers, of ze nou op kantoor werken of op pad naar cliënten zijn.

  • Een blauwdruk met uitgewerkte processen, actiedocumenten en instructies

  • Meer efficiency, minder foutkans en meer betrokkenheid

  • Standaard content om je te helpen met organiseren

Ontwikkeld met hulp van zorgorganisaties

Elk document is van hoge kwaliteit en beproefd in de praktijk. Dat komt omdat we het handboek Zorg & Welzijn ontwikkelden met de hulp van onze klanten uit de zorg en met gerenommeerde bedrijfsadviseurs en kwaliteitsmanagers. Zo interviewden we onder andere de mensen van Curess (lees hier het artikel) en Madeliefje Thuiszorg (bekijk de video).

Samen hebben we heel veel kennis. En die vind je terug in dit handboek. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je omzeilt valkuilen en komt sneller tot de juiste verbeteringen.

* Het handboek Zorg & Welzijn is gratis. Waarom? Omdat we graag je verwachtingen overtreffen.

Thinking out of the box