Gratis ISO 9001 handboek

Vind je het lastig de structuren en processen van je organisatie te optimaliseren? Snak je naar meer efficiency en minder foutkans? En wil je medewerkers meer betrokken maken bij de organisatie? Maak gebruik van ons gratis ISO 9001 handboek. Het is de meest complete voorbeelddocumentatie op de markt. Toch kost het je helemaal niets.

  • 400+ documenten compleet uitgewerkt

  • Ontwikkeld met klanten en specialisten

  • Voor iedereen die worstelt met structuren en processen

Probeer het handboek ISO 9001

Bekijk in je eigen Scienta omgeving hoe ons gratis handboek ISO 9001 je kan helpen.

  • Kosteloos proberen
  • Stopt automatisch

  • Geheel vrijblijvend

400+ documenten compleet uitgewerkt

Het ISO 9001 handboek (gebaseerd op de ISO 9001:2015 norm) is een praktisch handboek met een compleet uitgedachte hoofdstructuur en 19 compleet uitgewerkte organisatieonderdelen. Die zijn onderverdeeld in 3 categorieën: besturende, primaire en ondersteunende processen. Inclusief actiedocumenten (zoals formulieren en modellen), praktische voorbeeldinstructies en een personeelshandboek.

Ook krijg je een introductie om aan de slag te gaan met het handboek. Met ons handboek structureer je alle processen. Van lunch en kerstfeest tot planning & control en HRM. En van fiets van de zaak tot leiderschap en PDCA-cyclus. Inmiddels gaat het om meer dan 400 documenten. Inderdaad, zó compleet.

Bekijk de inhoudsopgave (pdf) van het handboek

Gratis

Gratis beschikbaar bij elke Scienta licentie.

Schrijvers

De schrijvers van het handboek aan het woord.

Al meer dan 6.000 organisaties gebruiken Scienta

We zijn actief van zorg tot overheid, van zakelijke dienstverlening tot MKB.

Logo Madeliefje Thuiszorg
Logo Stroeve Lemberger
Logo Settels Savenije Group of Companies
Logo Curess
Logo AEQT
Logo Kwalitaria

Toegankelijk en praktisch van insteek

Het handboek is bedoeld voor de hele organisatie en voor iedere medewerker. Het is daarom toegankelijk geschreven en praktisch van insteek. We houden het graag eenvoudig. in het handboek zitten artikelen over vragen zoals: ‘Hoe ontvang je bezoekers’ en ‘Hoe voer je een interne audit?’.

Nieuwe medewerkers kun je testen op hun kennis van bijvoorbeeld de missie, visie en kernwaarden van je organisatie. Het draagt allemaal bij aan meer betrokkenheid.

  • Een blauwdruk met uitgewerkte processen, actiedocumenten en instructies

  • Meer efficiency, minder foutkans en meer betrokkenheid

  • Standaard content om je te helpen met organiseren

Ontwikkeld met klanten en specialisten

Elk document is van hoge kwaliteit en beproefd in de praktijk. Dat komt omdat we het handboek ontwikkelden in nauwe samenwerking met onze klanten en met gerenommeerde bedrijfsadviseurs en kwaliteitsmanagers. Onze klanten stelden hun beste documenten beschikbaar.

Dit sluit aan bij een belangrijke waarde van Scienta: wij maken grote ambities samen waar. Want samen heb je meer kennis. Met ons handboek hoef je niet meer het wiel uit te vinden. Je omzeilt valkuilen en komt sneller tot de juiste verbeteringen.

* Het handboek ISO 9001 is gratis. Waarom? Omdat we graag je verwachtingen overtreffen.

Probeer het handboek ISO 9001 een maand gratis