Workflow en taken

In iedere organisatie moeten documenten aangepast worden, gereviewd worden, goedgekeurd worden en bijgehouden worden. En natuurlijk wil je zeker weten dat de belangrijke documenten ook echt gelezen worden. Met de intelligente workflow van Scienta doe je dit in een handomdraai, dankzij taken, werklijsten en herinneringen.

Zij gingen je voor:

logo van scienta kickstart klanten

Een uitgebreide workflow

Controleer en update documenten, dankzij lees-, review-, of bewerkverplichtingen. Inclusief deadlines, herinneringen en een uitgebreid takenbeheer.

Populaire functies:

  • Taken uitzetten

  • Werklijsten voor taakbeheer

  • Terugkerende taken

  • Deadlines & herinneringen

Simpel & krachtig

Nieuw artikel? Stuur een leesverplichting. Artikel laten goedkeuren? Stuur een reviewverplichting. Zo eenvoudig kan documentmanagement zijn: dankzij de intelligente workflow maak je gemakkelijk taken voor de medewerkers aan. Natuurlijk allemaal inclusief uitgebreid beheer, deadlines en herinneringen.

Populaire functies:

  • Leesverplichtingen

  • Reviewverplichtingen

  • Wijzigingsvoorstellen

  • Formulier-taken

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden

Grip op informatiemanagement met de workflow van Scienta

In Scienta maak je gemakkelijk taken aan: opdrachten aan medewerkers om iets met een artikel te doen, zoals lezen of bewerken. Elke gebruiker heeft in Scienta een ‘Mijn Taken’-overzicht: één overzicht met alle taken die zij moeten uitvoeren. Als beheerder heb jij een totaaloverzicht met alle taken die aanwezig zijn in Scienta.

Leesverplichting

Leesverplichting

Gegarandeerd weten dat een belangrijk artikel wordt gelezen? Laat collega’s een artikel verplicht lezen door middel van een leesverplichting.

Reviewverplichting

Reviewverplichting

Benieuwd hoe medewerkers aankijken tegen een artikel? Maak dan een reviewverplichting aan. Hierbij schrijven medewerkers een review over een artikel en besluiten zij of deze is goedgekeurd of is afgekeurd.

Bewerkverplichting

Bewerkverplichting

Stuur medewerkers een bewerkverplichting: hiermee passen medewerkers het artikel direct aan. Toch eerst de wijzigingen controleren? Wijs ze dan een wijzigingsvoorstel toe.

Wijzigingsvoorstellen

Wijzigingsvoorstellen

Wijzigingsvoorstellen zijn ontzettend krachtig. Medewerkers kunnen op artikelen die zij tegenkomen een wijzigingsvoorstel indienen. Hiermee sturen ze een verbetervoorstel na de beheerder van het artikel, die vervolgens het voorstel in zijn geheel, gedeeltelijk of niet kan implementeren. Ook kunnen beheerders wijzigingsvoorstellen toekennen aan medewerkers. Hiermee haalt u praktische kennis op uit uw organisatie en verwerkt u dat in Scienta.

Formulier-taak

Formulier-taak

Verplicht iemand een formulier laten invullen? Of een tussentijdse check laten uitvoeren op een formulier? Het kan, dankzij de nieuwe invultaken (inclusief deadlines!).

Werklijsten

Werklijsten

Veel taken in één keer? Met werklijsten bundel je verschillende taken op één werklijst. Zo kan je zien hoe veel taken al afgerond zijn en hoe veel taken nog open staan. Ook zie je in één keer de eerstvolgende deadline, de omschrijving en de voortgang. Zo behoud je eenvoudig het overzicht van jouw taken in Scienta.

Takenbeheer

Takenbeheer

Beheer alle taken in Scienta met het takenbeheer: maak nieuwe taken aan en beheer jouw huidige taken. Vervang bijvoorbeeld uitvoerders, stuur herinneringen, plan terugkerende taken of plan taken in die pas starten vanaf een datum in de toekomst.

Deadlines en herinneringen

Deadlines en herinneringen

Moeten bepaalde stukken nagekeken worden voor een bepaalde datum, zoals voor een vergadering? Stel gemakkelijk deadlines voor taken in en stuur automatisch of handmatig herinneringen naar gebruikers.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van Scienta?

Scienta zit boordevol handige functionaliteiten. Scienta is een flexibel systeem: geschikt voor documentbeheer en een sociaal intranet tot aan enterprise content management of als kennismanagementsysteem. Krachtig, modern en praktisch.

Neem afscheid van gedoe, 
ga nu aan de slag met Scienta 

Met Scienta hebben we meer synergie

“Bij ons is Scienta onze kennisportal. Iedereen kan er altijd en overal bij. Het is heel interactief: je kunt gemakkelijk berichten ‘pushen’ naar medewerkers, maar collega’s kunnen zelf ook verbetervoorstellen doen in Scienta. ”

— Nancy Gaertner, Legal & Compliance Officer bij Schouten Zekerheid