Content delen en updaten met Scienta Partner

Voor organisaties die veel informatie en content delen met klanten of leden, hebben wij een ideale oplossing: Scienta Partner. Als ‘contentpartner’ deel je documenten en kennis eenvoudig in één keer met je klanten of leden. Of het er nou 10 of 10.000 zijn. Ideaal voor adviseurs, consultants of brancheorganisaties.

Zij gingen je voor:

Verpak en verspreid je kennis als product

Verkoop en deel je kennis en advies? Verpak dit dan als product: bundel kennis en advies in documenten die je kunt versturen en updaten via Scienta Partner. Je vult jouw Scienta Partner-omgeving met jouw standaardcontent (handboeken, procedures, best-practices, protocollen – noem maar op) en je deelt dit eenvoudig in één keer met al je klanten of leden. Of het er nou 10 of 10.000 zijn.

Populaire functies:

  • Automatisch versiebeheer

  • Documenten delen met andere organisaties

  • Updates gemakkelijk uitrollen

  • Met één klik wijzigingen zien

Geef iedere klant of lid eigen toegang

Iedere aangesloten organisatie heeft een eigen, afgeschermde Scientaomgeving. Zij gaan aan de slag met jouw standaardcontent: klanten kunnen dit makkelijk aanpassen aan hun eigen, specifieke situatie. En zij kunnen er ook eigen documenten en informatie aan toevoegen.

Populaire functies:

  • Eigen Scienta-omgeving voor je klanten

  • Scienta Editor

  • Gemakkelijk updates binnenhalen

  • Eigen huisstijl toevoegen

Zo helpt Scienta consultants en adviseurs hun werk schaalbaar te maken

Lees het verhaal van Erwin Boerhoop, oprichter en eigenaar van SafeHarbour, dat in samenwerking met adviesbureau BMC 250 klanten op één dag kan helpen. Dankzij Scienta Partner. ‘Alleen adviseurs detacheren is niet meer uniek. Vanwege die ontwikkeling zochten wij een systeem om onze kennis schaalbaar te maken.’

Lees de businesscase

Scienta Partner in de praktijk:

Met Scienta kunnen wij onze toegevoegde waarde aan klanten nog beter laten zien

“Wij en onze klanten ervaren Scienta als gebruiksvriendelijk. Het is erg intuïtief. Wij zijn in staat om door onze Scienta Partner-omgeving documenten door te zetten naar onze klanten. Zo kunnen wij onze toegevoegde waarde nog beter communiceren naar onze klanten.”

— Wim van de Weg, Directeur bij SVC Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden van Scienta Partner? Kom in contact: