De portal en widgets

De portal is de eerste kennismaking met Scienta: dé plek waar alle informatie te vinden is. Nooit meer zoeken in onoverzichtelijke mappenstructuren, dankzij het gebruiksvriendelijke menu, de unieke zoekfunctie en de vele widgets in Scienta.

Zij gingen je voor:

logo van scienta kickstart klanten

Al je interne bedrijfsinformatie op één plek

Bij Scienta staat gebruiksvriendelijkheid en toeganklijkheid centraal. Daarom is Scienta aantrekkelijk ontworpen en te gebruiken door iedere medewerker, ook onderweg op tablet of mobiel. Publiceer eenvoudig documenten (‘artikelen’ in Scienta), zoals formulieren of stroomdiagrammen, en laat informatie stromen door je organisatie.

Populaire functies:

  • Zoek- en vindfunctie

  • Automatisch versiebeheer

  • Presenteer informatie in widgets

  • Met één klik wijzigingen zien

Een sociaal systeem dat medewerkers verbindt

Gebruik Scienta als kennisbank of als intranet. Verbind collega’s, deel het laatste interne nieuws en communiceer belangrijke informatie op een toegankelijk manier. En met Scienta’s geavanceerde rechtenbeheer zorg je ervoor dat iedereen alleen de voor hem relevante documenten kan raadplegen.

Populaire functies:

  • Interne nieuwswidget

  • Verjaardagskalender

  • Agenda

  • Eigen huisstijl toevoegen

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden

Alles wat je nodig hebt
om toegang tot informatie makkelijk te maken

Wij geloven dat mensen effectiever zijn wanneer ze over de juiste informatie beschikken. Jouw documenten, formulieren en nieuws zijn in Scienta weer vindbaar, beheersbaar en toegankelijk voor alle relevante medewerkers.

Artikelen

Zo zien uw HKZ-documenten eruit in ScientaArtikelen

Met Scienta beheer je interne bedrijfsinformatie: alle kennis, informatie en documenten die aanwezig zijn binnen je organisatie. Deze informatie publiceer je in Scienta door middel van ‘artikelen’. Dit kunnen teksten zijn, maar ook formulieren, stroomdiagrammen of bestanden, zoals Word- of PDF-bestanden.

Widgets

Kleurrijke widgets

Widget zijn kleurrijke ‘blokken’ waarmee je informatie toont. Dit kunnen je interne documenten zijn (‘artikelen’ in Scienta), maar bijvoorbeeld ook een verjaardagskalender, een intern nieuwsoverzicht, koppelingen met andere programma’s of agenda’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoeken en vinden

Zoeken en vinden

Scienta heeft een krachtige zoekfunctie die door titels, tekst én bestanden zoekt. Resultaten worden overzichtelijk weergegeven in het zoekscherm, waarna je kunt filteren in de resultaten. En het beste van alles? De zoekfunctie is ook nog eens pijlsnel.

Verjaardagskalender

Verjaardagskalender

Simpel, maar ontzettend krachtig: de verjaardagskalender in Scienta. Een standaard widget, waarin de profielfoto’s en de verjaardagen van medewerkers staan. Een functionaliteit die bij onze klanten hele leuke reacties oproept, want wie wil er nu niet gefeliciteerd worden op zijn of haar verjaardag?

Intern nieuws

Intern Nieuws

In de nieuwswidget van Scienta voeg je gemakkelijk nieuws toe. Kies header afbeeldingen, schrijf teksten en publiceer nieuws op het dashboard. Een (vaste) publicatiedatum en een vaste auteur zijn optioneel in te stellen.

Agenda

Agenda

Voeg agenda’s toe op het dashboard. Bepaal zelf wie de afspraken in de agenda mogen zien en of er alleen de afspraken in de toekomst in staan of dat ook de afspraken uit het verleden terug gevonden kunnen worden.

Makkelijk menu

Makkelijk menu

Scienta heeft aan de linkerkant een gebruiksvriendelijk menu met artikelen. Je plaatst de artikelen in hoofd- en subcategorieën, zo dat deze makkelijk te vinden en uit te klappen zijn in het menu. Bepaal de structuur helemaal zelf, en ook het instellen van leesrechten lukt in een handomdraai.

Eigen huisstijl

Eigen huisstijl

Scienta is van jou en van je medewerkers. Niet meer dan logisch dus, dat je je Scienta omgeving geheel naar je eigen wensen kunt aanpassen. Voeg je eigen logo, eigen kleuren en eigen templates toe in je eigen Scienta-omgeving.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van Scienta?

Scienta is een flexibel systeem, boordevol handige functionaliteiten. Geschikt voor documentbeheer, als sociaal intranet, voor enterprise content management of als kennismanagementsysteem. Scienta is er voor elke organisatie, in elke branche en voor elk informatieprobleem. Krachtig, modern en praktisch.

Neem afscheid van gedoe, 
ga nu aan de slag met Scienta 

Basis voor groei

“Met Scienta kunnen alle Kwalitaria’s makkelijk bij de centraal beschikbare online bedrijfsinformatie. De keten als geheel functioneert daardoor soepeler, en bovendien helpt het bij groei. Nieuwe medewerkers zijn nu eenvoudig wegwijs te maken.”

— Joep Leemans, Operations Manager bij FFC (Kwalitaria)