Het is bijna koningsdag! Nou ja, woningsdag dan. Dit jaar geen kleedjesmarkt, koningsspelen en terrasjes. Maar thuiszitten en leuke dingen doen met het gezin.

Om jou een handje te helpen, hebben we de leukste woningsdag activiteiten voor je uitgezocht. Leuke dingen om met de kinderen te doen om toch nog dat koningsdag gevoel te krijgen.

Als je een foto van jouw woningsdagcreatie of -activiteit naar ons op stuurt, krijg je ook nog een leuk presentje thuisgestuurd! En voor de allermooiste, creatiefste creatie of activiteit hebben we nog een extra verassing!

Maar wat kan je nou allemaal thuis doen?

Begin met het huis te versieren. Knutsel mooie slingers, zoals deze of deze.

Niet alleen binnen kan je het huis versieren, je kan natuurlijk ook een mooie tekening op de stoep maken voor de buren. Maak met stoepkrijt een koets, de vlag of iets anders leuks.

Koningsdag is natuurlijk niet compleet zonder een oranje kroon! Maak bijvoorbeeld deze kroon.

Of ga aan de slag met de enige echte Scienta kleurplaat! ⤵

Er zijn natuurlijk ook genoeg activiteiten om te doen. Ga nostalgisch oudhollandse spelletjes doen als koekhappen, spijkerpoepen of snoephappen. Of houd een competitie beerpong 😉

We hopen je met deze tips een leuke woningsdag te geven! Vergeet vooral niet om ons foto’s te mailen van jullie creaties en activiteiten. Je foto kan je sturen naar marketing@scienta.nl of reageer op onze social media!

Onze laatste tip: deel je creaties ook met je collega’s in Scienta, zo inspireer je hen ook om aan de slag te gaan.

Klik op de kleurplaat om hem te downloaden!

Kleurplaat voor Woningsdag