De wereld staat niet stil. De branches waarin je, onze klanten en wij actief zijn, zijn aan het veranderen. Soms onder druk van de crisis of scherpere regels, soms vrijwillig, soms beide.

Nieuwe kansen, nieuwe regels

Verandering is er bijvoorbeeld in de accountancy. De onafhankelijkheid van de accountant ligt onder vuur, maar met de voorgestelde oplossing is ook niet iedereen het eens. Het onderwijs denkt na over de ICT-mogelijkheden binnen de klas, zoals tablets of laptops, of gaan een stap verder en denken na over de algehele kwaliteit binnen het onderwijs en de bedrijfsvoering. Of ze gooien het roer radicaal om. En in de zorg verandert er ook veel: van Google Glass in de operatiekamer tot de invoering van de Wkkgz die zorgt voor een duidelijke interne klachtenregeling voor alle zorgverleners. Of misschien verandert er eigenlijk helemaal niet zo veel? Hoe dan ook, al deze veranderingen hebben invloed op de bedrijfsvoering. Nieuwe procedures en processen worden gemaakt, opgesteld en weer gewijzigd. Het vastleggen hiervan kan soms overweldigend overkomen. En wij willen je hierbij helpen.

Onze missie verandert niet

Want ook wij veranderen mee. Een nieuwe website, nieuw personeel en straks ook een vernieuwd Scienta 3.0 (over dat laatste binnenkort meer); wij veranderen en groeien ook. Maar onze missie verandert niet; wij blijven je helpen om ontspannen om te gaan met jouw handboeken, procedures en al jouw andere zaken die je nodig hebt voor een goede bedrijfsvoering. Handboeken horen je geen tijd en moeite te kosten, maar horen je juist te helpen om jouw werk goed uit te voeren. En vanaf nu helpen wij je niet alleen met onze service en ons product, maar ook met een stukje kennis, hier op onze website.

Meer weten? Lees ons E-book!

Lees ons E-book ‘Zo Eenvoudig Is Het’: succes met goed geordende bedrijfsinformatie. Praktisch, inspirerend en vol met uitgebreide uitleg volgens onze visie. Download hem hieronder of op deze pagina.