Zoals je hebt gelezen op onze kerstkaart, gaan wij dit jaar de boel flink opschudden met Scienta 3.0! Morgenmiddag is het tijd voor de eerste interne bèta release. Omdat deze release op 14 februari valt, noemen wij het dan ook de Valentijnsrelease. Deze release is bedoeld als voorproefje om je te laten zien wat er tot nu toe allemaal veranderd is.

Scienta 3.0 is dus nog niet helemaal klaar voor gebruik door eindgebruikers, maar werkt natuurlijk al geweldig goed! Geïnteresseerd in een live demonstratie? Lees dan verder in deze speciale 3.0 nieuwsbrief met meer informatie en afbeeldingen van Scienta 3.0!

Wat is er nieuw?

Alles is vernieuwd! Alles is natuurlijk een heel breed begrip, maar zodra je inlogt zie je direct een compleet nieuwe lay-out, een aangepast dashboard en een totaal vernieuwde manier van lezen en aanmaken van handboeken, artikelen en stroomdiagrammen. Scienta 3.0 creëert door de krachtige zoekmachine en het koppelen van artikelen nog meer gebruikersgemak en maakt het beschikbaar stellen van handboeken nog makkelijker. De filosofie van eenvoud en intuïtieve kracht blijft gewaarborgd, zodat je zonder problemen weer verder kan werken aan jouw handboek. Met de Valentijnsrelease krijg je een indruk van de fase waarin Scienta zich bevindt. Waarbij je tot de conclusie zal komen dat de hoge Scienta-standaard is aangehouden die je van ons mag verwachten. Ook voor een interne release.

Wanneer kan je Scienta 3.0 gebruiken?

We richten ons nu op de volgende release, wat wij de Koningsrelease noemen. Met deze release zal Scienta 3.0 voor alle klanten beschikbaar zijn. Een aantal klanten heeft aangegeven Scienta 3.0 graag alvast te bekijken voor de Koningsrelease, wat uiteraard mogelijk is. Wij laten je ook graag live zien wat de Valentijnsrelease kan en wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op met ons op.

Webinar

Op dinsdag 11 maart a.s. houden wij een Scienta instructie webinar. Aan het einde van dit webinar geven we je ook een korte live demonstratie van de Valentijnsrelease. De eerste 25 minuten van dit webinar zal in het teken staan van het handboek van de Nederlandse Orde van Advocaten. Een echte aanrader voor ieder advocatenkantoor.