Op 29 maart 2019 is het de bedoeling dat het Verenigd Koninkrijk officieel uit de Europese Unie stapt. Er is nog geen deal met de Europese Unie en er zijn nog een hoop onduidelijkheden over de impact van de Brexit.

Om onze klanten gerust te stellen: de Brexit, in wat voor vorm dan ook, zal geen invloed hebben op het gebruik van Scienta of op onze eigen bedrijfsvoering.

De software, inclusief de verwerking van data en persoonsgegevens, gebeurt op infrastructuur en hardware in Nederland. Deze infrastructuur en hardware is volledig in ons eigen beheer. Wij verwerken nadrukkelijk geen persoonsgegevens, data of andere informatie van onze klanten in het Verenigd Koninkrijk of met partijen die getroffen zouden kunnen worden door de Brexit.

De enige uitzondering is als jouw organisatie vestigingen heeft in het Verenigd Koninkrijk. In dat geval raden wij je aan om een actieplan te maken hoe jouw bedrijf om moet gaan met de Brexit, en wat dit voor impact heeft op jouw bedrijfsapplicaties (zoals Scienta) en de geldende Europese wet- en regelgeving.