Kan je jezelf voorstellen?

“Mijn naam is Jacqueline Siderius en ik ben partner bij Sequoia Vermogensbeheer. Sequoia is een onafhankelijke vermogensbeheerder in Oosterbeek, die ruim 15 jaar bestaat. Dit houdt in dat wij het vermogen van onze klanten beleggen op de effectenbeurzen. Ons vermogensbeheer wordt toegesneden op de persoonlijke situatie en prioriteiten van onze klanten, waarbij doelstellingen, wensen en ideeën eerst zorgvuldig worden geïnventariseerd, zodat een goede verdeling binnen de beleggingen kan worden gemaakt.”

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

“Wij zijn een groeiende organisatie die veel te maken heeft met wet- en regelgeving waarin regelmatig aanpassingen plaatsvinden. Goede vastlegging van procedures en werkprocessen is belangrijk. We wilden dit toegankelijker en vindbaarder maken, en gemakkelijk actueel houden. Door een collega-bedrijf zijn we in aanraking gekomen met Scienta, zij waren al enthousiast. Het is een verdere professionaliseringsslag voor ons bedrijf.”

Wat is je eerste indruk van Scienta?

“Scienta ziet er gebruiksvriendelijk uit, met alle kleuren en widgets. We zijn erg goed op weg geholpen door onze Scienta-adviseur Lisette en binnenkort gaan we op training om Scienta verder in te richten en te leren kennen. We gebruiken ISO 9001 handboek als basis; met Scienta kunnen we gemakkelijk onze eigen documenten toevoegen.”