Kan je jezelf voorstellen?

“Mijn naam is Olof Louw en ik werk bij Molecaten Campings & Vakantieparken. Molecaten exploiteert 18 prachtige campings en vakantieparken: aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen. Zelf werk ik aan het reserveringssysteem en beheer ik een aantal andere applicaties ten behoeve van procesbeschrijvingen en privacyregels.”

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

“Naast het vastleggen van onze processen van onze parken willen we ook onze interne bedrijfsinformatie documenteren in Scienta. Hierdoor creëren we een grote kennisbank die toegankelijk is voor al onze parken.”

Wat is je eerste indruk van Scienta?

“Scienta werkt fijn en is erg gebruiksvriendelijk. We liepen in het begin tegen één klein puntje aan. We wilden een extra subcategorie in de structuur van Scienta toevoegen, vanwege ons huidige rechtensysteem. Met één mailtje was dat meteen voor ons geregeld. Verder ondervinden we (nog) geen problemen en werkt het helemaal naar wens.”