Wie ben je?

Ik ben Marlene van Niel, werkzaam bij De Heer Land en Water te Polsbroek. Wij zijn actief in baggerwerkzaamheden en groenvoorziening. Mijn officiële titel is IMS-manager, wat inhoudt dat ik actief ben als KAM-coördinator en de veiligheid binnen ons bedrijf waarborg.

Waar ga je Scienta voor gebruiken?

Bij De Heer Land en Water hanteren wij nog een papieren managementhandboek. Dit handboek digitaliseren wij volledig in Scienta om mee te gaan met de moderne tijd.

Wat vind je van Scienta als je het vergelijkt met andere systemen?

Ik heb hiervoor bij grotere bedrijven met andere systemen gewerkt. Toen ik bij De Heer Land en Water kwam werken, ging ik op zoek naar een systeem waar ik mijn informatie in kwijt kan en wat prettig werkt. Toen ik Scienta tegenkwam was ik gelijk om. Wat mij bevalt aan Scienta is de gebruiksvriendelijkheid. Het inrichten en beheren van alle informatie is veel eenvoudiger in Scienta dan bij andere systemen.

Wat is je eerste indruk van Scienta?

Behalve de gebruiksvriendelijkheid, is het navigeren via de tabbladen aan de zijkant heel prettig. Ook de widgets zijn mooi. Daardoor is Scienta niet alleen een managementsysteem maar kunnen wij het ook inzetten als een soort intranet. Ik ben tot nu toe nog niets negatiefs tegengekomen in Scienta!