Kan je jezelf voorstellen?

“Mijn naam is Cees Bennis en ik ben directeur bij Connect Assuradeuren. Wij zijn een volmachtbedrijf met 21 aangesloten kantoren. Als gevolmachtigd agent nemen wij veel taken van de volmachtgevers over op het gebied van acceptatie en schade. Wij zijn daarmee de schakel tussen de assurantietussenpersoon en 10 verzekeraars. We zorgen ervoor dat de 20 aangesloten tussenpersonen eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren.”

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

“Als volmachtkantoor moeten we veel kennis en informatie delen met onze aangesloten leden. Wij hebben daarvoor een extranet, maar dat voldeed niet meer aan wat we voor ogen hadden. We wilden namelijk ook met een kennisbank gaan werken waar we bijvoorbeeld vakinformatie in konden delen. Tegelijkertijd moesten we ons handboek met werkprocessen vernieuwen. Onze partner JV Impuls biedt standaard volmachthandboeken aan via Scienta en zo kwamen we met Scienta in contact. Toen bleek dat Scienta prima aansloot bij onze wensen: het beheren van ons handboek én een kennisbank in één.”

Wat is je eerste indruk van Scienta?

“Mijn eerste indruk was dat Scienta een modern softwarepakket is. Je vindt heel snel je weg als gebruiker en, in vergelijking met ons huidige extranet, is Scienta erg gebruiksvriendelijk.”

Bekijk ook de video: