Scienta 5.0, met de nieuwe functionaliteit om formulieren te maken, is voor iedereen beschikbaar vanaf maandag 11 juni om 12:00 uur!

We kondigen de bètarelease van Scienta 5.0 afgelopen maart al aan (lees meer daarover in deze blog). Ons enthousiaste testpanel heeft formulieren uitgebreid in de praktijk beoordeeld en dankzij hun feedback zijn de formulieren in Scienta nu klaar voor al onze klanten. Testpanel: nogmaals bedankt!

Wat zijn formulieren in Scienta?

Met formulieren in Scienta zorg je voor de noodzakelijke tooling om waardevolle informatie en data uit jouw organisatie te halen. Formulieren helpen je om processen te meten, te controleren en te analyseren, maar ook om open feedback te verzamelen en continu te verbeteren.

Want of het nu gaat om aanvragen, het doen van interne audits, het melden van incidenten, het meten van tevredenheid of het bestellen van broodjes van de lokale bakker: je bepaalt zélf welke formulieren je maakt, hoe je ze opstelt en voor welk doeleinde.

Lees in onze nieuwe brochure alles wat je moet weten over formulieren in Scienta.

(De tekst gaat verder onder de widget)

Scienta 5.0, met de nieuwe functionaliteit om formulieren te maken

Zo zien formulieren er in Scienta uit!

Praktische informatie

Formulieren in Scienta 5.0 zijn vanaf maandag 11 juni om 12:00 uur beschikbaar voor al onze klanten. Je hoeft hier niets voor te doen. Ook kun je gebruik blijven maken van Scienta: we versturen een bericht uit Scienta als je gebruik kunt maken van formulieren. Als je niet de extra licentie voor formulieren aanschaft, kun je gebruik maken van 3 gratis formulieren (lees hier meer over de licentie van formulieren).

Je gaat goed op weg met het maken van nieuwe formulieren.

Na 11 juni helpen we je goed op weg met het maken van formulieren. We updaten onze handleiding as we speak zodat je alle benodigde informatie heeft om goed van start te gaan. Ook geven we je praktische opdrachten mee per e-mail zodat je snel bekend raakt met formulieren in Scienta. Houd onze handleiding dus goed in te gaten!

Helemaal goed van start gaan? Meld je aan voor onze gratis Scienta Summerclasses!

In de maanden juni en juli organiseren we gratis summerclasses bij ons op kantoor in Harderwijk. In deze training leren we je alles over formulieren, hoe je formulieren in jouw organisatie kunt inzetten en beantwoorden we al jouw verdere vragen over Scienta.

Om je persoonlijk te kunnen helpen, houden we de groepen graag klein met een maximum van 10 personen. Meld je snel aan, want vol = vol!

Nieuwe module, nieuwe prijzen

Formulieren verschuift de focus van Scienta van alleen raadplegen, naar ook het uitvoeren en registreren in jouw organisatie. Je beschrijft bijvoorbeeld niet alleen een incidentenprocedure, je kunt incidenten ook melden en registreren in Scienta.

Scienta wordt hierdoor een wezenlijk ander product dan het Scienta dat je een paar jaar geleden heeft gekocht. Vandaar dat we de beslissing hebben genomen om hiervoor extra licentiekosten te rekenen.

Toch begrijpen we dat je formulieren in Scienta eerst wilt proberen.

Daarom geven we iedereen met een Scienta Start of Premium licentie vanaf maandag 11 juni 2018 gratis de mogelijkheid tot het maken van drie formulieren.

Wil je gebruik maken van meer dan 3 formulieren?

Dan neem je de extra licentie voor formulieren af. Hiervoor heb je wél een Scienta Premium licentie nodig: klanten met een Start-licentie kunnen direct upgraden naar Scienta Premium, inclusief formulieren.

Wil je meer informatie ontvangen over de kosten voor formulieren? Klik dan op onderstaande button.

En verder…

Natuurlijk blijven we niet stilstaan met formulieren: de huidige opzet is slechts het begin.

Vragen, opmerkingen, complimenten of feedback op formulieren en Scienta 5.0? Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@scienta.nl.