Op woensdag 9 december 2015 is Scienta 3.2 gereleased. Scienta 3.2 zit boordevol nieuwe functionaliteiten waar we hard aan hebben gewerkt. De twee grootste vernieuwingen zijn de vernieuwde overzichten en onze workflow. Bekijk de nieuwste video’s op ons YouTube-kanaal!

Wat zit er in Scienta 3.2?

Scienta 3.2 kent twee grote functionaliteiten: overzichten en workflow.

Overzichten

Overzichten in Scienta (zoals de inhoudsopgave) kennen nu een structuur- en lijstweergave. Hierdoor kunt u nog makkelijker uw artikelen zoeken in Scienta. De inhoudsopgave, het artikelbeheer en de zoekresultaten hebben uitgebreide filtermogelijkheden gekregen. Het was al mogelijk om op categorie en artikeltype te filteren, maar bij deze release hebben we dit uitgebreid met de filters Auteur, Datum, Tag, Taak en Titel. Zo zoekt u nóg makkelijker door uw artikelen in Scienta.

Workflow

Scienta 3.2 heeft workflow in haar meest elegante vorm; vooraf gedefinieerde werkstromen waarin alle combinaties voor review mogelijk zijn. Autorisatie, periodieke reminders of wijzigingsvoorstellen direct van gebruikers: u heeft alle mogelijkheden. U kunt artikelen laten bewerken, reviewen of lezen door één of meerdere gebruikers, met of zonder deadline, periodiek of eenmalig.

Bekijk hieronder de video over Scienta 3.2!

Scienta 3.3 en 3.4: 15 januari en 15 april 2016!

Om het nog leuker te maken, kunnen we u ook vertellen dat Scienta 3.4 op 15 april 2016 uitkomt! In Scienta 3.4 integreren we actuele managementthema’s binnen Scienta: risico- en procesmanagement. Dit houdt in dat u in Scienta verantwoordelijkheden, risico’s en rollen kunt vastleggen, maar bovenal kunt communiceren met de rest van uw organisatie. Voor die tijd komt Scienta 3.3. uit op 15 januari 2016. Hierin voeren we kleinere updates op de nieuwe workflow en in de rest van Scienta. Lees meer over onze releases in de handleiding van Scienta

Doe mee aan ons klantonderzoek en win een boekenpakket!

En om het extra leuk te maken, willen we u vragen mee te denken over de ontwikkeling van Scienta. Wat vindt u goed aan Scienta en wat niet? Wat verwacht u van ons in het aankomende jaar en welke functionaliteit zou u graag in Scienta willen zien? Doe mee met het Grote Scienta Klantenonderzoek (met slechts vijf vragen!) en maak kans op een inspirerend boekenpakket. We ontwikkelen het meest originele voorstel in Scienta!

Het boekenpakket bestaat uit mensen die ons de afgelopen tijd inspireerden: