Naarmate 2014 vordert, komt Scienta 3.0 ook steeds dichterbij. Aanstaande zaterdag 26 april is hierin een belangrijke dag. Op die dag brengen we een bèta-release uit van Scienta 3.0, de ‘Koningsrelease’. Dit betekent dat we dan niet alleen een werkende versie hebben van het vernieuwde Scienta voor jou als eindgebruiker, maar dat ook onze partners zoals de Nederlandse Orde van Advocaten en Novak hun handboeken kunnen uitgeven in Scienta. Dit ‘uitgeven van handboeken’ is achter de schermen volledig vernieuwd en wordt met deze release getest.

Wat gaat er precies veranderen?

Het belangrijkste voor jou is dat Scienta een geheel nieuw en moderner uiterlijk krijgt. Benieuwd? Hieronder vind je een aantal screenshots van Scienta 3.0. Daarnaast kun je binnenkort de nieuwe video’s van Scienta bekijken.

Daarnaast gaat er nog meer veranderen: naast het vernieuwen van onze software, vernieuwen we meteen ook de rest van onze communicatie en dienstverlening. Dit houdt in dat er een nieuwe huisstijl van Scienta komt, inclusief een nieuw logo voor Scienta! We houden je op de hoogte!

Wanneer is de nieuwe versie van Scienta te gebruiken?

Dat laten we je zo snel mogelijk weten. Na deze bèta-release kunnen we een goede inschatting maken hoe veel tijd we nog nodig hebben voor de definitieve release. We gaan ervan uit dat we je zeer binnenkort de definitieve releasedatum kunnen mededelen. Overigens blijft de inhoud van jouw Scienta-omgeving gewoon behouden: je hoeft verder zelf geen actie te ondernemen of het handboek te kopiëren. We houden je op de hoogte!