Het is bekend! 4 juli 2014 is de officiële releasedatum van Scienta 3.0. Deze datum luidt een nieuwe periode in: vernieuwde software, een vernieuwd logo en een vernieuwde huisstijl. Lees in dit blogartikel meer over Scienta 3.0.

Wat gaat er allemaal veranderen? Allereerst natuurlijk Scienta zelf. We hebben je hier in het verleden meer over verteld, dus we houden het hier kort: Scienta wordt kleurrijker, mooier, intuïtiever en moderner. De lay-out is ontworpen door ons developmentteam in samenwerking met designbureau PixeldeLuxe om klant, concurrent en andere designbureaus versteld te laten staan. En dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf.

Lees ook: ‘De geschiedenis van Scienta: hoe het allemaal begon’.

Scienta 3.0 is de meest ingrijpende en fundamentele update van Scienta in haar bijna 10-jarig bestaan. Daarom vonden we tijd om, naast de software, ook de rest onder de loep te nemen: het logo en onze huisstijl. We hebben dit moment aangegrepen om een nieuw, fris en modern logo te ontwerpen dat past binnen het verhaal van Scienta 3.0 en klaar is voor de toekomst.

Het oude logo van Scienta en het nieuwe logo van Scienta

Wat moet je doen?

Helemaal niets. Op vrijdag 4 juli 2014 om 10:00 gaat de Scienta omgeving een tijdje offline, om zo snel mogelijk daarna weer vernieuwd terug te komen. Ook hoef je jouw handboeken niet op te slaan of te exporteren, dit wordt allemaal voor je over gezet.

Om je extra van dienst te zijn, organiseren we extra webinars over Scienta 3.0. In deze webinars geven we een korte rondleiding door Scienta waarbij alle functionaliteiten toegelicht worden. De data zijn:

  • Dinsdag 8 juli 2014 (10:00-10:30 uur)
  • Donderdag 10 juli 2014 (10:00-10:30 uur