Sinds vandaag is onze nieuwe website live! Want naast dat we Scienta continu blijven verbeteren, vonden we het nu tijd om onze website te vernieuwen. Onze website heeft een geheel nieuwe opbouw, een nieuw design en nieuwe onderwerpen gekregen. De blogs zijn nu beter leesbaar op een mobiele telefoon, de website is stabieler en sneller geworden, maar bovenal vinden we de website een stuk mooier geworden. En hopelijk jij met ons!

Scienta blijft zoals je dat van ons gewend bent: krachtige en eenvoudige software om jouw organisatie vast te leggen, te verbinden en te verbeteren.

Het ISO 9001 handboek hebben we sinds afgelopen juni gepresenteerd: een compleet uitgedachte structuur met procesbeschrijvingen, procedures en voorbeelddocumenten. We leveren niet alleen krachtige software: ook leveren we jou inhoudelijk een grote bijdrage.

Scienta Partner is de speciale Scienta-omgeving voor onze partners. Met Scienta Partner kunnen onze Content Partners, zoals Novak of BMC Informatieveiligheid, artikelen delen en updaten met andere Scienta-omgevingen. Deze techniek is uniek in de wereld en krijgt met de nieuwe website meer aandacht.

De nieuwe website van Scienta

De oranje draad in jouw organisatie

We willen bij onze klanten voor rust en stabiliteit zorgen door één centrale bron van informatie te creëren die iedereen kent, begrijpt én aanvult. Van kennis over de organisatieprocessen tot aan handige weetjes en van de interne rolverdeling tot aan de interne telefoonlijst. Als de oranje draad in jouw organisatie.

Onze oplossingen

Scienta wordt voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. Voor handboeken en kwaliteitsdocumentatie in het kader van (ISO-)certificeringen, voor borging van procesmanagement of als intranet van onze klanten. Eén product, één systeem en dus één oplossing voor veel organisatie- en managementproblemen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk hier alle oplossingen van Scienta.

Een nieuwe website is slechts het begin. In de aankomende weken gaan we onze website nog veelvuldig updaten. Natuurlijk met nieuwe blogs, klantcases, whitepapers en interviews, maar ook met meer informatie over de mensen achter Scienta. Zo heb je niet alleen een goed beeld van Scienta, maar ook van het team dat voor je klaar staat.