We zijn Scienta constant aan het verbeteren. Zo hebben we een aantal nieuwe features ontwikkeld, waardoor Scienta nóg beter is geworden

Dupliceren van vragen en secties

Bij het maken van formulieren kan het soms handig zijn om bepaalde vragen, of zelfs gehele secties van een formulier, te kopiëren. Naast de knop om een vraag of een sectie te verwijderen, vindt u nu nog een knop waarmee de vraag of sectie eenvoudig kan worden gekopieerd.

Betere expressie-editor

Met de expressie-editor kunt u condities instellen over wanneer een gebruiker een bepaalde vraag te zien krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat wanneer iemand ‘Ja’ antwoordt op vraag 1, hij een andere vraag te zien krijgt dan wanneer hij ‘Nee’ antwoordt bij diezelfde vraag.

We hebben deze expressie-editor overzichtelijker gemaakt door ook de secties te tonen waaronder de vragen vallen. Zo kunt u de vragen waar u een bepaalde conditie voor wil maken eenvoudig terugvinden in de editor.

Ingevulde formulieren verwijderen

Heeft u een formulier ingevuld om het te testen? Of heeft de verkeerde persoon een formulier ingevuld? Geen paniek: in Scienta 5.2 kunt u ingevulde formulieren verwijderen. Zo kunt u uw responses relevant houden en uw data eenvoudig opschonen.

Onder de motorkap

Verder is er met name veel, heel erg veel, onder de motorkap van Scienta veranderd. Met vooruitstrevende technieken en met ons eigen DevOps team hebben we de klus geklaard om Scienta volledig in containers te plaatsen. Benieuwd hoe dat zit? Lees hier ons verhaal.

Nieuwe Scienta-trainingen dit najaar

We organiseren dit najaar weer nieuwe Scienta trainingen, zodat u goed op weg geholpen wordt in Scienta. De trainingen worden in november op ons kantoor in Harderwijk gegeven en zijn geheel gratis. De volgende trainingen geven we in november:

Complete beheerderstraining.Nieuw als beheerder? Of uw beheerdersskills eens opfrissen? Kom dan naar onze beheerderstraining, waar u alles leert over optimaal beheren van uw Scienta-omgeving. Deze training vindt plaats op dinsdag 20 november, van 14:00 tot 16:00 uur.Klik hier om u aan te melden.

Scienta inzetten als intranet. Scienta is perfect te gebruiken als intranet. Deel nieuwsberichten, maak gebruik van gebruikersprofielen, de verjaardagskalender of het prikbord. Benieuwd? Op donderdag 29 november van 14:00 tot 16:00 uur leren we u alles over Scienta als sociaal intranet. Klik hier om u aan te melden.