Het nieuwe normaal voelt inmiddels ook echt als normaal. Overal 1,5 meter afstand houden, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en thuiswerken. Allemaal dingen die 3 maanden geleden nog onwennig voelden. Maar we zitten op een nieuw keerpunt, er komen langzaam aan weer wat versoepelingen in de RIVM-richtlijnen. Dit biedt onder andere mogelijkheden aan bedrijven om rustig aan een deel van de medewerkers naar kantoor te laten komen.

Maar hoe ga je hier als bedrijf mee om? Waar moet je allemaal aan denken bij de terugkeer naar kantoor? Om jou te helpen hebben wij een update aan ons ISO 9001 handboek toegevoegd.

We hebben artikelen toegevoegd over de terugkeer naar kantoor, het hygiëne protocol en over het gebruik van de kantoren en vergaderruimtes. Om je nog een extra handje te helpen, zitten er ook posters in de update. Posters die iedereen even helpen herinneren aan de regels.

Met de voorbeeld artikelen hopen we je op de goede weg te helpen om een veilige terugkeer naar kantoor te hebben. Je kan alle artikelen eenvoudig krijgen door in je Scienta-omgeving de content update binnen te halen van het ISO 9001 handboek (voorheen de Kickstart). In dit help artikel vind je een uitleg hoe je een update kan binnenhalen. Kom je er niet uit of heb je nog andere vragen? Je kan onze support altijd bellen op 0341 – 700256.