Op 15 mei 2018 organiseert Kwaliteit in Bedrijf – het platform voor organisatieontwikkeling – haar inspirerende jaarcongres in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Wij zijn, als partner in kwaliteit, hier natuurlijk bij aanwezig. We nodigen je graag uit voor het jaarcongres: drie inspirerende keynotes, netwerkmogelijkheden, masterclasses én een praktische inspiratiesessie van Scienta. En meld je je aan via Scienta, dan krijg je ook nog eens €200 korting op jouw kaartje!

Thema: waar ligt de toekomst van jouw organisatie?

In een steeds sneller veranderende wereld moet je als organisatie doorlopend en ingrijpend kunnen veranderen. Aanpassingsvermogen is het sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol?

Tijdens drie keynotes laten topsprekers Richard van Hooijdonk, Jeff Gaspersz en Guido Thys je zien welke technologische en sociale ontwikkelingen op jouw organisatie afkomen, welke innovatiekansen je kan aangrijpen en hoe je jouw organisatie een succesvolle toekomst biedt.

En tijdens de inspiratiesessie van Scienta op het congres leer je hoe je al deze ontwikkelingen, zoals de nieuwe AVG, risicogebaseerd denken en sociaal kwaliteitsmanagement met jouw kwaliteitssysteem, in de praktijk brengt en borgt.

Voor wie?

Dit congres richt zich op alle managementlagen binnen bedrijven, organisaties en instellingen. Onder de meer dan 300 bezoekers tref je KAM-managers, Business improvement managers, innovatiemanagers, MKB-ondernemers, bestuurders en directieleden. Geïnteresseerd in de toekomst van jouw bedrijf? Dan ben je van harte welkom!

Meld je aan met flinke korting: 2 halen = 1 betalen!

Interesse in het Jaarcongres Kwaliteit? Meld je dan aan met flinke korting. Vul onderstaand formulier in en ontvang een speciale code van ons waarmee je met €200,- korting jouw kaartjes bestelt. En niet alleen jij: ook een collega mag gratis mee! Je betaalt slecht €295,- in plaats van het reguliere tarief van €990 voor twee kaartjes!