Op 15 mei 2018 organiseert Kwaliteit in Bedrijf – het platform voor organisatieontwikkeling – haar inspirerende jaarcongres in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Wij zijn, als partner in kwaliteit, hier natuurlijk bij aanwezig. We nodigen u graag uit voor het jaarcongres: drie inspirerende keynotes, netwerkmogelijkheden, masterclasses én een praktische inspiratiesessie van Scienta. En meld u zich aan via Scienta, dan krijgt u ook nog eens €200 korting op uw kaartje!

Thema: waar ligt de toekomst van uw organisatie?

In een steeds sneller veranderende wereld moet u als organisatie doorlopend en ingrijpend kunnen veranderen. Aanpassingsvermogen is het sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol?

Tijdens drie keynotes laten topsprekers Richard van Hooijdonk, Jeff Gaspersz en Guido Thys u zien welke technologische en sociale ontwikkelingen op uw organisatie afkomen, welke innovatiekansen u kunt aangrijpen en hoe u uw organisatie een succesvolle toekomst biedt.

En tijdens de inspiratiesessie van Scienta op het congres leert u hoe u al deze ontwikkelingen, zoals de nieuwe AVG, risicogebaseerd denken en sociaal kwaliteitsmanagement, in de praktijk brengt en borgt.

Voor wie?

Dit congres richt zich op alle managementlagen binnen bedrijven, organisaties en instellingen. Onder de meer dan 300 bezoekers treft u KAM-managers, Business improvement managers, innovatiemanagers, MKB-ondernemers, bestuurders en directieleden. Geïnteresseerd in de toekomst van uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom!

Meld u aan met flinke korting: 2 halen = 1 betalen!

Interesse in het Jaarcongres Kwaliteit? Meld u dan aan met flinke korting. Vul onderstaand formulier in en ontvang een speciale code van ons waarmee u met €200,- korting uw kaartjes bestelt. En niet alleen u: ook een collega mag gratis mee! U betaalt slecht €295,- in plaats van het reguliere tarief van €990 voor twee kaartjes!