Vakblad Kwaliteit in Bedrijf organiseert haar tweede jaarcongres op 10 oktober 2017. Deze dag staat in het teken van eenvoud en daar zijn wij natuurlijk bij!

Ondanks de stroom van vernieuwende managementconcepten van de afgelopen 25 jaar worstelen organisaties nog steeds om hun uitvoering op orde te krijgen en soepel te laten verlopen. Aan verbeterplannen geen tekort, maar de verbeteringen beklijven niet. Kijk om je heen hoe veel organisaties ‘kampioen reorganiseren zijn’. Het lukt hen — op een paar uitzonderingen na — maar niet om de organisatie als collectief gefocust te houden.

Toch zijn er uitzonderingen: denk aan Ikea, Jumbo, Coolblue, BuurtZorg en het Bernhoven ziekenhuis. Wat maakt nou dat die uitzonderingen wel succesvol zijn? Wellicht verrassend, maar dat is de eenvoud in wat ze bieden. Ons jaarcongres op 10 oktober 2017 staat in het teken van die eenvoud. Op deze dag gaan wij ontdekken wat er voor nodig is om de eenvoud te bereiken die succesvolle organisaties kenmerkt.

Presentatie door Scienta

In de ochtend geeft onze marketeer een presentatie op het congres. Als marketing- en communicatiemanager bij Scienta houdt hij zich dagelijks bezig met het enthousiasmeren, in beweging krijgen en verleiden van (potentiële) klanten. Doordat hij met een ‘communicatiebril’ naar kwaliteitsmanagement en kwaliteitssystemen kijkt, vallen andere dingen op. De vijf belangrijkste lessen uit de marketing- en communicatiepsychologie delen we graag met je!

Kom met korting

Als partner van Kwaliteit in Bedrijf mogen we enkele kaarten weggeven met maar liefst €100,- korting! Meld je snel aan.

Meld je aan voor het Jaarcongres Kwaliteit met korting!

Helaas, de kaarten zijn weggegeven.