Iedere organisatie heeft zijn eigen Scienta-omgeving. Om in te loggen in de Scienta-omgeving van jouw organisatie, heb je jullie unieke Scienta-URL nodig.

Scienta-URL?

Toen je met Scienta startte, ontving je een e-mail van Scienta met jullie URL. Als je naar deze URL gaat kom je in jullie Scienta-omgeving terecht.

Inlogscherm Scienta inloggen

Weet je de URL niet meer, kom je er via bovenstaande scherm ook niet uit én kan je de e-mail ook niet meer terug vinden? Neem dan contact op met onze supportafdeling via het e-mailadres support@scienta.nl of telefonisch via 0341 – 700 256.

Hoe log ik in?

Zodra je in jouw Scienta-omgeving bent, kan je inloggen met jouw gebruikersnaam of e-mailadres en je wachtwoord.

Wachtwoord vergeten? Dat gebeurt iedereen. In het inlogscherm kan je een nieuw wachtwoord aanvragen met jouw e-mailadres.

Let op: dit e-mailadres moet overeenkomen met het e-mailadres dat in de Scienta-omgeving staat. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link. Wanneer je op deze link klikt, ontvang je een tweede e-mail met een nieuw wachtwoord. Krijg je geen e-mail binnen? Controleer dan ook je spambox. Is hierin ook geen e-mail binnen gekomen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Gelukt?

Is het gelukt om in te loggen? Fijn! Vergeet niet om de URL op te slaan als favoriet in de browser of als tabblad open te laten staan tijdens je werkdag. Hierdoor vind je Scienta de volgende keer makkelijk terug.