Het ISO 9001 handboek wordt geleverd in Scienta. U krijgt een eigen Scienta omgeving met één gebruiker en een abonnement op het ISO 9001 handboek. Met het ISO 9001 handboek krijgt u een compleet uitgedachte hoofdstructuur, negentien uitgeschreven én uitgetekende voorbeeldprocessen, onderverdeeld in drie categorieën: besturende processen, primaire processen en ondersteunende processen. U krijgt ook bijbehorende actiedocumenten (zoals formulieren en modellen), veel praktische voorbeeldinstructies, een personeelshandboek en een uitgebreide introductie over hoe u het ISO 9001 handboek introduceert in uw organisatie. Een complete structuur zodat u die niet zelf hoeft te bedenken! Benieuwd hoe dit er precies uit ziet? Bekijk de infographic en de video!

Bekijk de infographic

U krijgt een compleet uitgedachte hoofdstructuur, negentien uitgeschreven én uitgetekende voorbeeldprocessen, onderverdeeld in drie categorieën: besturende processen, primaire processen, en ondersteunende processen, bijbehorende actiedocumenten (zoals formulieren en modellen), veel praktische voorbeeldinstructies, een personeelshandboek en een uitgebreide introductie hoe u het ISO 9001 handboek introduceert in uw organisatie.

Bekijk de video

In de video krijgt u een korte rondleiding door het ISO 9001 handboek in onze software Scienta. Het ISO 9001 handboek wordt gratis uitgeleverd in elke versie (ook de demoversie) van Scienta.

Het ISO 9001 handboek zelf uitproberen?

Het ISO 9001 handboek biedt u concrete handvatten; een compleet uitgedachte structuur, praktische procesbeschrijvingen en voorbeeldprocedures, zodat u die niet zelf hoeft te bedenken. De gehele organisatie, van inkoop tot verkoop en van ICT tot HRM, in één keer beschreven met Scienta. En met de software Scienta vult u zelf gemakkelijk dingen aan, of past u de structuur gemakkelijk aan.