Het kantoorhandboek voor de advocatuur helpt je bij het vastleggen van procedures, protocollen en afspraken. Dat is natuurlijk belangrijk. Maar wil je écht werken aan kwaliteit, en houd je je collega’s graag betrokken? Kies dan voor het Kantoorhandboek voor advocaten in Scienta. Zo weet je zeker dat je alles eruit haalt! Je werkt continu aan kwaliteit. Onmisbaar voor advocatenkantoren met ambitie.

Kwaliteit is meer dan een verplichting

Als goed en betrouwbaar advocatenkantoor lever je graag kwaliteit. Daarom werk je met het kwaliteitshandboek van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Dit kun je aanpassen naar je eigen situatie. In dit kantoorhandboek voor advocaten staat hoe jullie kantoor voldoet aan de regels uit de Voda en de Roda. Zoals regels over financiën, risico’s, dossierbeheer, belangenverstrengeling en klachtenregeling. Heb je dit voor elkaar, dan voldoe je aan de verplichtingen. Maar kwaliteit is méér dan een verplichting.

Maak werk van kwaliteit met Scienta

De Nederlandse Orde van Advocaten verstuurt het modelhandboek via de mail als Word-bestand. Je kunt daarna zelf teksten aanpassen, toevoegen en verwijderen. Zo wordt dit het handboek van jullie advocatenkantoor. Maar je wilt natuurlijk dat medewerkers er actief mee werken. Steeds meer advocatenkantoren kiezen daarom voor het kantoorhandboek in Scienta. Want dan maak je pas echt werk van kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Updates zijn direct beschikbaar én zichtbaar

Regelmatig komt er een update van het kantoorhandboek voor advocatuur. Deze wordt direct verwerkt in Scienta. Als de wijzigingen klaarstaan, krijg je van ons een mailtje. Je ziet direct wát er precies is veranderd, want Scienta geeft dat zelf aan. Je hoeft dus niet het hele document door te worstelen. Dat scheelt jou veel tijd. En: je kan je medewerkers precies vertellen wat er is veranderd. Ook dát doe je via Scienta.

Help medewerkers om kennis te gebruiken

In Scienta beheer je al je documenten, formulieren en procesbeschrijvingen. Dus ook die uit het kantoorhandboek voor advocaten. Via Scienta verspreid je deze documenten snel en makkelijk door de organisatie. Medewerkers blijven op de hoogte en gebruiken deze kennis in hun werk. Informatie uit het handboek voor advocaten vinden? Een eitje. Want Scienta heeft een duidelijke portal, een heldere structuur en een unieke zoekfunctie. Ook over de vele widgets zijn onze klanten enthousiast.

Overal toegang tot het kantoorhandboek advocatuur

Ook fijn: alle informatie in Scienta is overal en altijd te gebruiken door iedere medewerker. Op kantoor, thuis en onderweg. Scienta werkt op je pc, je mobiele telefoon en je tablet. Iedere medewerker kan dus zelf zijn plek en moment kiezen om informatie op te zoeken. Daardoor wordt de informatie – ook die uit het kantoorhandboek voor de advocatuur – nog beter toegankelijk.

Samen gáán voor kwaliteit

Met Scienta is kwaliteit niet langer het feestje van de kwaliteitsfunctionaris. Voortaan betrek je álle medewerkers. Ze gaan de documenten uit het kantoorhandboek advocatuur ook echt gebruiken. Ze kunnen ook zelf verbetervoorstellen doorgeven. Daardoor wordt het ook hún informatie. Aanpassingen voer je heel makkelijk door. Met Scienta gebruik je dus alle kennis binnen de organisatie en werk je samen aan kwaliteit.

En nog veel meer!

In Scienta regel je nog veel meer. Zoals workflows en taken. Het rechtenbeheer, waarmee je snel lees- of bewerkrechten instelt. Elke organisatie heeft zijn eigen omgeving en iedere medewerker krijgt zijn eigen profiel. Heel veel organisaties maken van Scienta dé startpagina van de organisatie. Dit zorgt voor nog betere interne communicatie. Er kan dus heel veel. Scienta is enorm makkelijk te gebruiken, ook als je voor eerst gaat werken met het kantoorhandboek advocatuur in Scienta. Je kunt snel van start.

Ontdek het gemak van het kantoorhandboek advocatuur in Scienta

Scienta is de centrale, digitale plek waar de kennis van medewerkers samenkomt. Krachtige software voor kwaliteitsmanagement, documentmanagement, procesmanagement en meer. Wil je ontdekken hoe makkelijk jullie in Scienta werken met het kantoorhandboek van de Orde van Advocaten? Neem dan contact op via sales@scienta.nl.