Een goed gebruiksbeheer systeem zorgt ervoor dat medewerkers de juiste rechten hebben. Dat voorkomt onnodige fouten, creëert de juiste toegankelijkheid en zorgt er bijvoorbeeld voor dat samenwerken makkelijker wordt.

Bovendien draagt het systeem bij aan de onderlinge verbinding, terwijl het gebruik en beheer heel eenvoudig is. Vanuit het gebruiksbeheer blijkt precies welke gebruikers er actief zijn, welke rechten zij hebben en welke mogelijkheden er op die manier ontstaan. Dat helpt bij het vastleggen, controleren, delen én het onderling verbinden.

Onderlinge verbinding

Die onderlinge verbinding is belangrijk in een gebruiksbeheer systeem. Alleen op die manier lukt het om ook digitaal de menselijke factor toe te voegen. En de verbondenheid van medewerkers onderling te verbeteren, zodat ze het systeem omarmen en er op een fijne manier mee samenwerken.

Met Scienta gebruik je de onderlinge verbinding om bijvoorbeeld het kwaliteitsbewustzijn te verbeteren. Dat draagt bij aan een beter begrip van gebruiksbeheer via het intranet, zodat de verschillende medewerkers, teams en afdelingen zich daar goed in kunnen vinden.

Makkelijk in gebruik en beheer

Het gebruiksbeheer via het intranet biedt bovendien een aantal andere belangrijke voordelen. Scienta is heel eenvoudig in gebruik en op die manier goed geschikt om snel mee aan de slag te gaan. Bovendien is het beheer niet moeilijk, waardoor in principe iedereen ermee kan werken.

Het systeem zorgt voor de juiste rechten bij de diverse gebruikers, en maakt de onderlinge verbinding mogelijk. Bovendien lukt het op die manier om informatie beschikbaar te maken, medewerkers te laten samenwerken en ondertussen het beheer te voeren. Dus moet er iets veranderen of is er extra informatie of een nieuwe widget nodig? Vanuit het gebruiksbeheer valt dat makkelijk aan te passen en te regelen.

Gebruiksbeheer via intranet

Wil je meer weten over gebruiksbeheer via het intranet en hoe je daar bij jou binnen de organisatie gebruik van kunt maken? We vertellen je er graag meer over. Kwaliteitsmanagement, een sociaal intranet en onze formulieren zorgen samen voor een compleet systeem dat op die manier allerlei voordelen biedt.

Zelf onze software ervaren? Vraag binnen 5 minuten jouw demo-omgeving aan.
Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail naar info@scienta.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.