Ons gratis ISO 9001 handboek wordt grondig uitgebreid met veel kant-en-klare formulieren! Daarvoor gebruiken we graag de kennis en expertise van onze klanten en van verdere geïnteresseerden.

Heeft u goede ideeën voor formulieren, bijvoorbeeld voor interne audits, leveranciersbeoordelingen, een checklist voor nieuwe medewerkers of iets totaal anders? Of heeft u al complete formulieren, die u nu nog print? Of staan ze in een tool die aan vervanging toe is? Dan komen we graag met u in contact!

Uw voordelen?

Uw formulieren worden gratis in Scienta gemaakt en uitgeleverd in ons ISO 9001 handboek, waar duizenden organisaties inmiddels gebruik van hebben gemaakt. Zo profiteert u niet alleen van het kant-en-klare formulier, maar kan iedere organisatie het gebruiken. Zo verspreid u uw kennis en expertise naar al onze klanten die het ISO 9001 handboek gebruiken.

Heeft u al kant-en-klare formulieren die u gebruikt, bijvoorbeeld in pdf-documenten of in een andere tool? Of wilt u bepaalde formulieren maken in Scienta, maar weet u niet zo goed hoe? We kunnen u veel tijd besparen en er samen voor zorgen dat er geweldige formulieren worden verspreid in Nederland.

Interesse?

Vul dan onze mini-enquête in! Klik hier om naar de enquête te gaan.  

Verdere vragen? Bel dan naar 0341 7—255 of mail ze naar Lisette Kraal op l.kraal@scienta.nl.