Bij continu verbeteren, aanpassen en naar de toekomst kijken, horen ook soms ook mededelingen over verbeterde Algemene voorwaarden. Ter kennisgeving hierbij een uitleg over wat er veranderd is en wat dit voor jou als (nieuwe) klant betekent.

Informatiebeveiliging

De meest belangrijke aanpassingen zijn de wijzigingen rondom de verplichtingen als klant of partner. Deze zijn wat verder uitgebreid naar de toekomst en verder gespecificeerd met het oog op ISO 27001 en informatiebeveiliging. Het gaat dan om illegaal of onveilig gebruik van onze software. Zoals spam of phishing.

Hosting

Scienta wordt nu volledig in de cloud gehost. Een hele verbetering, want zo zijn we flexibeler, sneller, groener en veiliger. De veiligheidswaarborgen rondom het ISO 27001 certificaat, zijn hiermee gegarandeerd. De hosting blijft gewoon binnen de EER en de Europese en Nederlandse wetgeving blijven van toepassing als het gaat om privacy en gegevens.

Uitbreiding van diensten

De adviesdiensten zijn uitgebreid. Zo kunnen we ook ICT advies geven en in de algemene voorwaarden staan hoe die schriftelijk tot stand komen. Ook is meer advies mogelijk rondom het gebruik van de software. Daarnaast zijn sommige definities aangescherpt, is meer uitleg gegeven over de commerciële doeleinden van het benaderen van klanten voor bijvoorbeeld een interview of case study en is hier en daar qua zinsbouw wat verduidelijkt.

Wat betekent dit voor mij?

Voor bestaande klanten en nieuwe klanten gelden de nieuwe voorwaarden per direct, tenzij specifieke andere afspraken zijn gemaakt. Denk aan afspraken over het invoeren van documenten in Scienta of bijzondere ondersteuning, maar ook afspraken rondom contracttermijnen of andere contracten die specifiek zijn gemaakt tussen Scienta en de klant. Zijn deze onderling specifiek gemaakt, dan blijven die van toepassing.

Heb je vragen?

Ons support team zit voor je klaar, bel of mail ze gerust.